Ingrediente:
- Ciuperci champignon
- Tofu (branza de soia)
- Usturoi
- Patrunjel/ coriandru verde
- Sos de soia ( nu dulce)
- Piper verde
- Ulei de masline
- Curatam ciupercile si le taiem coditele
- Taiem cubulete branza Tofu si le asezam intr-un castron
- Peste ele adaugam coditele de ciuperci taiate cubulete mici
- Adaugam usturoiul taiat *nu pisat, patrunjelul tocat, piperul, sosul de soia si putin ulei de masline/ de struguri si le amestecam
- Intr-o tava se aseaza ciupercile pe care le vom umple cu aceasta compozitie cu ajutorul unei linguri
- Se dau la cuptor la foc moderat timp de 10-15min pana se inmoaie ciupercile si se topeste Tofu
- Noi le-am servit alaturi de orez integral si o salata acrisoara de varza iceberg (salata chinezeasca)
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu