Ingrediente:
- dovlecei
- oua
- faina (eu am folosit faina de naut)
- sare
- ulei pentru prajit
- 1 iaurt integral
- 2 catei de usturoi pisati
- sare
- spalam dovleceii si ii taiem felii subitiri
- ii presaram cu sare si ii lasam 20 -30 min (intr-o sita ) sa lase apa din ei
- ii stergem cu servetele de hartie sau cuun prosop curat de bucatarie
- pregatim ouale batute cu sare si cu faina separat
- dam dovleceii prin faina si apoi prin oua si ii prajim in tigaie cu uleiul incins
- ii scoate pe un platou tapetat cu servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces
- separat pregatim sosul de usturoi (pisam usturoiul cu sare si adaugam iaurtul)
- se servesc atat calzi cat si reci
- sunt maimult decat deliciosi
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu