Retete monti

Retete monti

luni, 17 octombrie 2011

Filet de vitel cu ciuperci pleurotus

...si pentru ca e toamna , sa mancam ciuperci!:)

Ingrediente: (per 2 pers)


  • 400 gr de filet de vitel
  • 1kg  ciuperci pleurotus 
  • ulei de masline
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • lamaie
Mod de preparare:
  • prajim bucatile de filet pe gratar, pe plita dupa preferinte (mai in sange 1 minut pe o parte si  1 min pe cealalta parte sau mai copt 3 min)

  • intre timp pune ciupercile intr-o cratita unde in prealabil am adaugat putin ulei de masline si le lasam sa scada..ele vor lasa multa apa deci le facem la foc mediu pana scade apa invartind mereu

  • adaugam si sare dupa gust si 1 2 catei de usturoi taiat in 2 pentru aroma
  • spre sfarsit adaugam patrunjel verde


  • cand carnea este aproape gata o taiem in mai multe  bucati
  • ulterior o adaugam peste ciuperci si mai lasam vreo 3 min pe foc


  • asezam in farfurie si ornam cu lamaie
  • credeti-ma ca este mai mult decat un deliciu!

  • Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu