Ingrediente:
- pui sau pulpe de pui la cuptor
- dovlecei
- iaurt
- usturoi
- ulei de floarea soarelui si sare
- puiul l-am facut separat la cuptor,pe capac, cu tot felul de condimente
- am spalat dovleceii si i-am taiat rondele mai groase
- am incins cratita, am adaugat putin ulei (dovleceii lasa apa) si 1 catel de usturoi pt aroma pe care l-am scos cand ama daugat dovleceii
- am adaugat dovleceii i-am acoperit cu un capac si i-am mai intors din cand in cand...exact ca la pastai
- ca sa nu poftesc la cartofi prajiti eu mi-am facut acesti minunati dovlecei care au fost mult mai gustosi:)
- asa vor arata cand sunt gata de asezat pe farfurie
- adaugati sare dupa gust...eu nu am pus deloc deoarece era sosul condimentat cat trebuie...sunt f buni si dulci...incercati ca merita!...este un substitut al cartofilor atat pe timp de post cat si in regimuri de slabire.
- "prea bun prea ca la tara" a fost:)! nu mi-au murit laudatorii ci asa mi s-a spus la masa
- POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu