Ingrediente( 2 persoane):
- 1 dovlecel
- 125 gr ciuperci / ghebe
- 1 catel de usturoi
- 80 gr prosciutto cotto
- 1 lingura ulei de struguri / masline
- 160 gr tagliatelle
- parmigiano
- punem apa la fiert pentru paste fara sare- adaugam sare cand firbe apa ( sarea scade temperatura de fierbere a apei si astfel va fierbe mai greu)
- intre timp se incinge bine tigaia, se adauga lingura de ulei si catelul de usturoi pentru cateva secunde (doar pentru aroma)
- scoatem catelul de usturoi si adaugam prosciutto si il prajim pentru 3-4 minute
- adaugam ciupercile taiate felii sau bucati mai mici si le lasam 3-4 minute
- adagam dovlecelul taiat fideluta si il lasam pentru alte 2 minute
- fierbem pastele al dente si le adaugam in tigaie peste legume cu prosciutto
- asezam pastele pe platou si condimentam cu parmigiano dupa gust
- Simplu si gustos! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu