Dedic aceasta reteta finilor mei ..."ei stie de ce!":)) ...si aceasta reteta are o istorioara in spate...am fost la restaurantul chinezesc si am mancat acest fel de mancare care a fost super delicios...bomba a venit dupa ce am terminat de mancat cand am recitit la ingrediente si am vazut ca era scris amidon...in acel moment mi-am propus ca voi prepara si eu acest fel in modul meu ,adaptata dar mai sanatos..zis si facut!:) Va recomand si voua.
Ingrediente ( 2 pers):
- 400 gr piept de curcan
- 1/2 ardei rosu
- 1/2 ardei verde
- 1 dovlecel
- 1 castravete
- 1 ceapa
- 4 linguri de sos de ardei (sos arrabbiata) sau sos de rosii
- ulei
- sos soia sarat
- incingem bine tigaia, adaugam uleiul si pieptul de curcan taiat cubulete
- adaugam sos de soia si lasam 5 minute cu capac pana se face pieptul de curcan
- adaugam legumele spalate , curatate si taiate in bucati mai mari
- cand sunt gata legumele asezam totul pe platou
- servim alaturi de orez basmati gatit la aburi
- se pot servi dupa gust 3 sosuri:de soia, otet balsamic si sos picant de ardei
Pofta buna!
!! aceasta nu este o reteta originala chinezeasca respectata intocmai...reteta originala a fost doar un punct de plecare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu