Ingrediente (informativ):
- 1 gogosar mare rosu
- 1 ceapa
- 3 lg de apa
- 200 gr de sos de ardei
- 2 lg (linguri) de otet
- 3, 4 lg ulei
- 1 catel de usturoi
- sare dupa gust
- busioc sau cimbru (eu nu am pus doarece sosul este deja condimentat cu busuioc)
Mod de preparare:
- incingem bine tigaia si adaugam uleiul
- adaugam ardeii taiati felii si ceapa taiata cubulete maimari si ii lasam la calit cca 3 min
- adaugam apa si lasam la foc mediu 10 min (pana se inmaoie ardeiul)
- adugam sosul de ardei + otetul + catelul de usturoi taiat in doua si mai lasam pe foc alte 5 min
- condimentam cu sare si cimbru sau busuioc si gata mancarica!:)
- este f buna si rece; eu am servit-o cu wasa de secara integrala
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu