Ingrediente:
- reginette napoletane 200 gr
- ton la conserva 200gr
- coacaze rosii 200 gr
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
- punem apa la fiert pentru paste...adaugam sarea doar cand fierbe apa
- spalam delicat coacazele si le punem pe hartie absorbanta de bucatarie sau pe un prosop curat
- scoatem tonul din conserva (am lasat si uleiul din conserva ) si il maruntim intr-un castron
- punem o parte din coacaze ( pastram cateva pt decor) in robotul de bucatarie , adaugam putina sare si facem sucul de coacaze
- daca preferati stercurati sucul de coacaze sa il separati de seminte
- adaugam pastele in apa si le lasam la fiert in funtie de timpul necesar scris pe pachet
- scoatem pastele fierte- indicat ar fi mai "al dente" (nu foarte fierte)
- transferam pastele in castronul cu tonul deja maruntit
- adaugam sucul de coacaze, piperul si amestecam bine toate ingredientele
- le punem pe platou si le decoram cu coacazele ramase
- se pot servi si reci
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu