Ingrediente...eu am avut urmatoarele:
- piept de curcan ( sau de pui) 400 gr
- spanac fiert 300 gr (am folosit spanac congelat 5 cuburi)
- 1 ceapa alba mai mica (nu puneti f multa ceapa ci doar pt gust, sa indulceasca putin)
- smantana 200 ml
- ulei , sare , piper si ierburi dupa gust...eu am avut un mix
- incalzim bine tigaia, adaugam uleiul si dupa ce se incinge uleiul adaugam carnea si lasam pe foc 5 min...nu avem prajeala aici deoarece carnea va lasa apa si se va forma un suc in care fa fierbe.
- adugam si ceapa taiata pestisor (la acest fel de mancare eu ceapa nu o tai cubulete) si mai lasam pe foc alte 5 min pana se inmoaie ceapa
- adaugam spanacul bine scurs...amestecam dupa care ...
- adaugam si smantana si mai lasam pe foc alte 5 min
- condimentam cu sare si piper si "Pofta buna!"
Acest fel de mancare se poate servi si rece dar trebuie consumat in aceeasi zi ;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu