Retete monti
Retete monti
Pastrav in sos de ardei
Ingrediente:
- 1 pastrav
- 1 ardei gras rosu ( gogosar)
- 200 ml sos ardei + ierburi dupa gust, sare (sosul meu era cumparat si condimentat deja)
- 3 linguri otet de mere (optional)
- nu am pus deloc ulei
Mod de preparare:
- in general merg pe retete destul de simple asa ca nu este nicio filosofie dar de gustos e foarte:)
- am pus pestele cu ardeii taiati felii in tava la cuptor (preinca;zit) la 170-180 grade
- cand s-au inmuiat ardeii si pestelee aproape gata am pus sosul de ardei, otetul si am mai lasat 5 min
- eu am pus pestele la sare cu lamaie cu cateva ore inainte iar sosul de ardei era deja condimentat asa ca nu am mai adaugat sare
- sosul care ramane il servim la urmatoarea masa cu paste
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu