- somon afumat 200 gr
- avocado 1 suc de lamaie 2 lg
- rosii 2
- ceapa rosie 1 (140 gr)
- ulei de struguri 2 lg
- sare si piper
- spalam rosiile , le stergem bine , le taiem pe jumatate si scoatem miezul , semintele
- taiem pulpa cubulete
- la fel facem si cu ceapa dupa care o amestecam cu rosiile; condimentam cu sare si ulei
- spalam avocado, il uscam si il curatam de coaja; il taiem in doua si scoatem samburele;
- taiem avocado felii si le stropim cu lamaie sa nu oxideze
- asezam pe pe farfurie somonul la care adaugam pulpa de rosii cu ceapa si fellile de avocado
- condimentam cu piper
- Incercati acest fel ...este pe cat de elegant pe atat de rafinat la gust .
- Pofta buna!
Noi l-am servit ca si mic dejun la care am mai adaugat 2 spiedini di mozzarella cu ardei si rosii .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu